Sīkdatņu un saglabāšanas iestatījumi
Saglabāšanas iestatījumi ļauj izvēlēties, vai atlasītajiem kazino jāpaliek pieejamiem nākamajā apmeklējumā. Izvēle attiecas uz pārlūku, kurā to veic.
Ko nozīmē atcerēties salīdzinājumu?
Ieslēdzot šo iespēju, pārlūkā tiek saglabāti atlasīto kazino identifikatori un saglabāšanas preference. Tās palīdz atjaunot tabulu, kad atver vietni vēlreiz. Salīdzinājums netiek pārvērsts par lietotāja kontu vai kopīgots starp dažādām ierīcēm.
Kas notiek, ja saglabāšanu izslēdz?
Izvēle “Nesaglabāt” izslēdz atcerēšanos un noņem iepriekš saglabāto kazino atlasi. Kamēr lapa paliek atvērta, salīdzinājumu vari turpināt izmantot. Nākamajā lapas ielādē atlase netiks atjaunota no iepriekšējā apmeklējuma.
Kā notīrīt izvēlētos kazino?
Izmanto pogu “Notīrīt” salīdzinājuma panelī vai noņem kazino pa vienam. Ja saglabāšana ir ieslēgta, izmaiņas tiek attiecinātas arī uz saglabāto atlasi. Visus vietnes datus kopā vari dzēst pārlūka iestatījumos.
Kāpēc citā ierīcē izvēle atšķiras?
Katram pārlūkam ir sava atmiņa. Atlase datorā automātiski nepāriet uz telefonu, un privāta pārlūkošanas sesija var nesaglabāt to pēc aizvēršanas. Ja vēlies turpināt citā ierīcē, izvēlies vajadzīgos kazino vēlreiz.